Title:
Engridients: 400 g žemės riešutų 50 ml vandens 130 g cukraus 5 v.š. neutralaus kvapo saulėgrąžų aliejaus
Preparation: Riešutus apskrudinti 180C orkaitėje 17min ir tada sumalti iki sviesto konsistencijos. Į riešutus įmaišyti aliejaus, kad nebūtų sausa ir nesunkiai maišytųsi šaukštu. Išvirti cukraus sirupą, kad susidarytų cukraus "siūlai" ir kamuoliukas šaltame vandenyje. Į cukraus sirupą sukrėsti riešutų masę ir greitai išmaišyti, nes stingsta greitai. Sudėti į indą, išklotą kepimo popieriumi, ir leidus atvėsti įdėti į šaldytuvą. Laikyti kambario temperatūroje.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai