Title:
Engridients: 6 bulvių; 2 morkų; 4 kiaušinių; 2 raugintų agurkų; 1 šviežio agurko; 200 g konservuotų žaliųjų žirnelių; 1 svogūno; 6 šaukštų rapsų aliejaus. Padažui: 4 v. š. majonezo; 2 v. š. natūralaus jogurto; 0,5 a. š. druskos; 1 a. š. cukraus; Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.
Preparation: Išvirtas bulves ir morkas palikite atvėsti. Kol daržovės verda, kietai išvirkite kiaušinius ir perliekite juos šaltu vandeniu – taip lukštas lengviau atsiskirs. Svogūną supjaustykite smulkiais vienodo dydžio kubeliais ir apkepkite įkaitintame aliejuje. Atvėsusias bulves ir morkas supjaustykite kubeliais, ant daržovių pilkite atvėsusius kepintus svogūnus ir viską išmaišykite. Supjaustykite atvėsusius kiaušinius, taip pat – raugintus ir šviežius agurkus, suberkite konservuotus žirnelius.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai