Title:
Engridients: 200 g 30% grietinės 85 g cukraus 25 g sviesto Minkštas ir tąsus, lengvai susikramto, bet laužiamas ne lūžta, o tįsta. ---------- 200 g grietinės 60 ml pieno 100 g cukraus 20 g sviesto
Preparation: Sumaišyti puode storu dugnu cukrų ir grietinę. Virti ant mažos ugnies pamaišant 35 min, kad spalva taptų šviesiai ruda. Nukelti nuo ugnies, įmaišyti sviestą. Supilti į formą ir leisti atvėsti. ----- Sudėti į puodą grietinę, cukrų ir pieną. Virti apie 40 min, paskui įmaišyti šaltą sviestą. Gaunasi tąsus ir nepakankamai trapus. Gal vertėjo ilgiau virti?
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai