Title:
Engridients: 7 g mielių, sausų 350 ml pieno žiubsnelio cukraus 40 g sviesto 1 kupino šaukšto medaus gero žiubsnio druskos 550-600 g miltų 1 pak. mocarellos 1 pak. sūrio 2 pomidorai 1 paprika 1 kumpis 1 svogūnas aliejus pomidorų padažas
Preparation: Į pieną įdedame sviesto ir medų ir šildome, kad pastarieji išsilydytų. Atskirame inde 400 g miltų sumaišome su cukrumi, druska ir sausomis mielėmis. Ant miltų mišinio pilame pieno mišinį ir viską gerai išmaišome. Uždengiame švariu rankšluosčiu ir paliekame, kad tešla pakiltų (apie 1 val.). Kai tešla iškilusi ir visa liulanti, beriame likusius miltus ir minkome tešlą. Tešla turėtų dar lipti prie rankų, bet miltų kiekio nedidiname.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai