Title:
Engridients: 600 g miltų 1 litras pieno 2 kiaušiniai 2 šaukštai cukraus 2 nekupini šaukšteliai druskos druska žiupsnelis vanilinio cukraus sauja razinų
Preparation: Įmušti kiaušinį ir išplakti, tuomet suberti cukrų, druską ir vanilinį cukrų, dar gerai išplakti. Dedame po truputi miltus ir pilame, maišome. Jei tešla gaunasi per skysta, įdedame daugiau miltų. Kepti aliejuje gerai įkaitintoje keptuvėje (taip iškepa daug greičiau). P.S. šiuos blynus kepiau keptuvėje, be aliejaus, todėl jei turite kepimo formą širdiniams kepkite joje.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai