Title:
Engridients: 3.5 stiklinės miltų (apytikriai, tiek kad būtų minkšta, kočiojama tešla) 400 gramų grietinės 2 vienetai kiaušinių 4 šaukštai cukraus 1 šaukštelis sodos šiek tiek apelsino žievelės (ar vanilinio cukraus) šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui) KEPIMUI: pagal poreikį aliejaus
Preparation: 1. Miltus išsijojame į dubenį, dedame išplaktus kiaušinius, grietinę, sumaišytą su soda, bei cukrų. Galima dar įdėti tarkuotos apelsino žievelės arba vanilinio cukraus. 2. Pamaišome ir pradedame minkyti. Jei suminkius visus miltus, dar limpa, galima dėti daugiau. Tešla turi būti minkšta, bet kočiojama. 3. Ant miltuoto paviršiaus kočiojame maždaug 0,5 cm storio blyną, supjaustome jį rombais, viduryje įpjauname. Per skylę perneriame vieną galą rombo ir gauname auselę. 4. Auseles verdame įkaitusiame aliejuje iš abiejų pusių. Išgriebiame ir dedame ant popierinio rankšluoščio. 5. Nuvarvėjusias dedame į dubenį ir barstome cukraus pudra.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai