Title:
Engridients: 6 vienetai kiaušinių 250 gramų kreminės varškės 140 gramų cukraus 100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo 60 gramų miltų 50 gramų sviesto 20 gramų krakmolo 1 šaukštas citrinų sulčių 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 žiupsnelis druskos šiek tiek cukraus pudros
Preparation: 1. Sviestą, varškę, grietinėlę ištirpdykite garų vonelėje, maišydami iki vientisos masės. Palikite truputį atvėsti. 2. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius ir vanilinį cukrų įmaišykite į varškės masę kartu su citrinos sultimis. Įsijokite miltus, druską ir krakmolą. Maišykite, kol neliks sausų ingredientų gumuliukų. 3. Atskirai plakite baltymus, kai jie pradės putoti, po truputį berkite cukrų ir plakite iki standumo. Atsargiai, per kelis kartus, įmaišykite į varškės masę. 4. Kepimo formos išorę apvyniokite folija, o dugną ir šonus išklokite kepimo popieriumi. Supilkite varškės masę ir išlyginkite viršų. Formą dėkite į gilią skardą ir į skardą pilkite karšto vandens, kad uždengtų formą maždaug iki pusės. 5. Kepkite iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą 10 minučių. Pasibaigus kepimo laikui, šiek tiek praverkite orkaitės dureles ir palaikykite pyragą 15 - 30 minučių. Jis šiek tiek nusileis. Nuėmus formos kraštus palikite atvėsti bent 4 valandoms. Papuoškite cukraus pudra.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai