Title:
Engridients: 700 g jūros lydekos filė; 200 g fermentinio sūrio 300 g ryžių; 200 g šparaginių pupelių; 200 g konservuotų kukurūzų; 200 g konservuotų žirnelių; 2 morkos; majonezo; druskos pagal skonį; juodųjų pipirų pagal skonį; žuvies prieskonių.
Preparation: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputį apkepti keptuvėje, apvoliojus miltais. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos – virtus ryžius, o ant viršaus dėti daržoves ir kepti 180 C karštumo orkaitėje. Baigiant kepti, uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezo bei dar pakepti, kol sūris išsilydys.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai