Title:
Engridients: 110 g sviesto 120 g cukraus 10 g vanilinio cukraus 160 g miltų 30 g kakavos 1 kiaušinis 120 g juodojo šokolado 1 a.š. kepimo miltelių 70 g graikinių riešutų
Preparation: 1. Šokoladą ištirpinti vandens vonelėje. 2. Ištrinti kambario temperatūros sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius. 3. Į gautą masę įpilti šokoladą ir išmaišyti. 4. Atskirai išmaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius, tada suberti viską į tešlą ir išmaišyti. 5. Riešutus pasmulkinti, įminkyti į tešlą. 6. Galima kočioti, išspausti apvalius sausainius ir kepti 160 C temperatūroje 20-25 min.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai