Title:
Engridients: 3 didelių kiaušinių ¾ stiklinės (150 g) cukraus 200 g riebios grietinės 1 stiklinės (250 ml) raugintų pasukų 6 valg. š. kokosų aliejaus 2 stiklinių (280 g) miltų 1 arb. š. kepimo miltelių ½ arb. š. druskos
Preparation: 1. Elektriniu plaktuvu kiaušinius labai gerai išplakite su cukrumi iki purios masės. Sudėkite grietinę, supilkite raugintas pasukas ir dar kartą gerai išplakite. 2. Kokosų aliejų ištirpinkite, supilkite į tešlą ir gerai išmaišykite. 3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Suberkite į tešlą ir lengvai išmaišykite, kol neliks sausų miltų. 4. Įkaitinkite vaflių keptuvę, ištepkite ją trupučiu kokosų aliejaus. Į įkaitusią keptuvę dėkite po porą didelių šaukštų tešlos, paskirstykite per vaflinės paviršių ir kepkite pagal vaflinės instrukcijas. 5. Iškepusius vaflius atsargiai išimkite į lėkštes ir valgykite ir karto, dar šiltus – tokie jie patys skaniausi!
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai